Предлагаме Ви следните услуги


Ски и сноуборд сервиз

 
 

Препоръчваме да държите ските си в добро състояние, ако искате да разчитате на тях и да ви служат дълго и вярно. Донесете ги при нас за точене на кантове, запълване на драскотини по базата, ваксиране и други по-сериозни ремонти.

В ски сервиза също извършваме професионален монтаж на ски автомати и други ремонти на ски екипировка.


Custom Fit и Custom Shell фурни

 
 

Custom Fit технологията на Salomon ви предлага ненадминато удобство за вашите ски обувки. Чрез нея чорапът на обувката се нагрява до определена температура и след това се оставя да изстине като приема формата на вашият крак.

Custom Shell технологията нагрява ботуша на ски обувките, който може да се разшири в нужните зони, така че вашата ски обувка да е толкова удобна, че да я чувствате като част от вас.

При нас ще намерите специализираните фурни използвани за тези технологии, както и обучени консултанти които умеят правилно да боравят с тях.

 


Наплитане на тенис ракети

 
Baiardo е най-модерната машина за наплитане на тенис ракети.
 

Предлагаме професионално наплитане на тенис ракети с богат избор от кордажи Wilson и Luxilon. Използваме официалната машина на US Open и Australian Open - Baiardo. Каквото и да е вашето предпочитание за наплитане и кордаж нашите обучени стрингъри ще го предложат така, че ще останете удовлетворени.


Ски Гардероб (Банско)

Магазин Банско предлага на своите клиенти голям избор от актуални модели ски екипировка Банско. Вземете под наем всичко, което ви е необходимо за вашата ски ваканция.


Ски Училище (Банско)

За начинаещите, или пък за онези които желаят да подобрят своите умения предлагаме ски училище с опитни ски учители в Ски курурта в град Банско.


Диагностика и сервиз Suunto

При нас се извършват диагностика и ремонти клас 3 на Outdoor, Fitness и Lifestyle сериите часовници и спортни компютри на Suunto. Ако вашето Suunto се нуждае от смяна на батерия, нова каишка или по-сериозен ремонт донесете го при нас. Дори ако просто имате въпроси свързани с продуктите на Suunto или искате да научите подробности за функциите им можете да се обръщате към нас.