LOLË България гостува на UDAYA LIVE 2019 в Правец

FB-Udaya-2019.jpg

За първи път LOLË България е специален гост на фестивала UDAYA LIVE 2019 със завладяваща, но лесна игра “Lottery LOLË - live out loud every day”, в която приканваме да се включат всички участници на йога ритрийта, който тази година е от 14 до 19 август в RIU Pravets Resort. За почитателите на йога-практиките и медитацията има изненади и награди със знака на LOLË - слънчево-жълтият бранд за елегантни и активни дами, с изисквания за стил и благосъстояние.

Подробностите и условията за участие в играта ще ги обявим по време на самия фестивал. Разгледайте пълната програма на udayalive.com, откъдето може и да си закупите билети и пасове за  UDAYA LIVE 2019!

Думата udaya означава храм, свещена планина, изгрев. Но от 4 години UDAYA значи и йога ритрийт край Правец с богато разнообразие от практики, уъркшопи и жива музика, който разгъва постелка за на духа ви. А ако се чудите дали сте с подходящите постелка за тяло и блокче за йога – елате и вземете от магазин Sport Box!

В релаксиращата обстановка със свеж планински въздух покрай водата на езерото до Правец се отделя подобаващо време на хатха, раса, нидра, акро, пауър, прана флоу, виняса, кундалини фюжън, медитация, звукотерапия и ки гонг. А всеки почитател на източните практики знае, че за асаните и комфорта по време на тези практики изключително важно е да сте с подходящи и удобни дрехи. Разгледайте широката гама от клинове и спортни топове на LOLË в онлайн магазина esport.bg и в магазин Sport Box!

LOLË България ви очаква с приятни изненади на UDAYA LIVE 2019.

emy mollova