Luxilon – кордажът на топ-тенисистите впечатлява с мощ и страхотен контрол

В разгара на тенис турнира Уимбълдън ви представяме Luxilon – кордаж №1, какъвто ползват над 60% от професионалните тенисисти в своите най-големи мачове и запомнящи се отигравания.

17-2179_GBL_Luxilon_Tour_Support_Assets_TE_ALU_MultiplePlayers_Social_1024x512_FNL.jpg

Високочествените кордажи са разработени и съобразени с изискванията на различни категории играчи. Но стремежът на Luxilon винаги е да се гарантира подобрено усещане и комфорт при играта чрез оптимизиране на издръжливостта, контрола и топспина.

Предлаганите варианти са много разнообразни, затова ще споменем само два, а за разглеждане на други опции и подробни консултации ви очакваме в магазин Sport Box.

Кордажът Luxilon ALU Power впечатлява с издръжливост, мощ и добър контрол! Това е един от най-знаковите кордажи на модерната ера в тениса. Усещането при игра е за мекота и по-добро усещане. Luxilon ALU Power предлага много спин потенциал и контрол, който може да помогне на играчите със силни удари да доразвият увереността си. Структурата му е от ко-полиестърен монофиламент и позволява на играчите да генерират много спин без това да е за сметка на контрола. Препоръчваме Luxilon ALU Power на играчи с бърз замах, които търсят много спин.

17-2179_GBL_Luxilon_Tour_Support_Assets_TE_ALU_RogerFederer_Etailer_1920x1080_FNL.jpg

Luxilon Natural Gut е с иновационна технология, чрез която се получава уникално покритие с органичен материал. Това гарантира неповторимо съприкосновение с топката за оптимална мощ и контрол на удара.

16-1985_Luxilon_Digital_Assets_Strings_440x220.jpg

Квалифицирани консултанти ви очакват в магазин Sport Box, за да ви посъветват при избора на ракета и кордаж. Работят с Baiardo на Wilson - най-добрата машина наплитане на кордажи! В името на машината е кодирана и гаранцията за качество. Баярдо (Baiardo) е митичен кон, който променял размерите си, така че да пасне на всеки отделен ездач. Така прави и машината - дава най-добрия за вас кордаж. Заповядайте в Sport Box!

emy mollova