На голф с Wilson в България? Да, разбира се.

Голфът е изключителен спорт за хора със стил и с предпочитания към откритите пространства. Wilson е марката, която се съобразява и със стила на живот, и с най-малките желания на почитателите на спорта.  А лятото предразполага да сме на открито, да сме динамични и да общуваме с приятели.

Голф принадлежностите от Wilson вече са България. Sport Box е официален вносител на различните комплекти стикове, широка гама топки за голф,

както и на аксесоарите, без които истинският голфър не може – специалните ръкавици и шапки.

В магазин Sport Box можете да разгледате всички голф-аксесоари, да замахнете със различните стикове от комплектите, които - разбира се - са във варианти и за дамите, и за господата, любители на аристократичния спорт.

WGG15000_EMEA_2019_Prostaff_SGi_Mens_HalfSet_StandBag800x800.jpg

Комплектът  Prostaff SGi е разработен така, че да улеснява играчите като опитмизира точността и разстоянието на удара. Включва разнообразни по дължина, захват и наклон на главата стикове, различни размери сакове. Wilson предлага и още един изключителен детайл, гарантиращ комфорта на голфъра – специално проектираната стойка за сака със стикове.

WGG15000_EMEA_2019_Prostaff_SGi_Womens_HalfSet_VertHero800x800.jpg

Дизайнът на дамския вариант на Prostaff SGi е разработен специално с олекотени стикове, които са съобразени с ръста. Цветовата гама “зелено и мента” също е избрана според предпочитанията на повечето дами с интерес към голфа.

Елате в магазин Sport Box и вземете подходящия за вас комплект за голф и аксесоари по ваш вкус!

emy mollova