SUUNTO 5 – всичко друго бледнее

Една стъпка, един такт – повтаряни хиляди пъти. Влизаш в ритъм. Светът наоколо изчезва. SUUNTO 5 е създаден за тези моменти. Проектиран е да действа с теб, за теб, да намира твоя ритъм. 

suunto-5-collection-460x600px.png

SUUNTO 5 е тук - издръжлива батерия в компактен GPS часовник, комплектован с множество спортни функционалности, които те улесняват да проследяваш тренировките и да надграждаш своя прогрес. Часовникът следи ежеминутно състоянието и активността на тялото ти, включително съня, натоварването и стреса. Така гарантира достоверна информация за това, доколко си се възстановил и доколко си готов за следващи сесии активен спорт. Този адаптивен спътник на тренировките ти е създаден и тестван от SUUNTO в най-суровите условия на Севера.

Наслаждаваш се на продължителни тренировки, защото батерията на SUUNTO 5 има интелигентни режими за напомняне - гарантира, че винаги можеш да се впуснеш в тренировка без да се притесняваш за батерията.

Suunto5-long-training-720x600px.jpg

Тренираш с удоволствие чрез предварително заложени режими за над 80 спорта или създаваш свои настройки със Suunto app.

Чрез SUUNTO 5 наблюдаваш общата си физическата си форма (VO2max) и следиш развитието си в Suunto app. Така държиш „под око“ и силите си като проследяваш нивата на стрес и на възстановяване. SUUNTO 5 наблюдава активността ти 24/7 – всеки ден, всеки час, всяка минута.

Можеш да проследяваш своите крачки, калории и време на сън, за да балансираш ежедневни ангажименти, тренировки и почивки. Получаваш резюмета с необходимите данни чрез Suunto app. Получаваш от SUUNTO 5 адаптирани насоки за тренировките, според нивото на физическата форма и постигнатите резултати. Следваш своя гъвкав 7-дневен план за тренировки с оптимална продължителност и натоварване, за да постигаш поставените фитнес цели.

С GPS навигацията на SUUNTO 5 можеш да планираш собствени приключения или да проверяваш най-използваните маршрути от Suunto app.

Вземи SUUNTO 5 от магазин Sport Box в атрактивен цвят „графит“ или в класическо черно!

emy mollova