LOLË в България за 2-ра година отбелязва Деня на йога

21-ви юни е Международен ден на йога. А ние, екипът на Sport Box- LOLË за България и приятелите ни от списание OM Yoga & Lifestyle, винаги подкрепяме стремежа към балансиран живот и добро здраве. 

Каним ви да отбележим отново заедно този изключителен ден по незабравим начин с празнична йога сесия на открито!

КОГА И КЪДЕ

На 21-ви юни от 19 ч., на невероятно зелената и свежа трева пред магазин Sport Box в София ще отпразнуваме Международния ден на йога със специална виняса флоу практика, водена от Нина Сотирова.

Като основател на йога студио Сантоша и главен редактор на сп. OM Yoga & Lifestyle, Нина споделя: "Йога обединява всички нас, нека с това намерение споделим празничния ден и вълшебството, което ни разкрива йога". Нина ще ни преведе през флуидна йога практика, с която в синхрон с дъха презареждаме тялото, връщаме си блаженото усещане за покой и с лекота се свързваме с творческата си същност.

ПОДАРЪЦИ

Всеки участник в йога практиката ще получи малък подарък  и талон за -30% ексклузивно намаление от колекция LOLË Пролет-Лято 2019. Ваучерът ще може се използва от 21 юни до 12  юли 2019 г.

ТОМБОЛА

Един от участниците ще спечели бутилка за вода LOLË, а други трима ще спечелят по 3 броя сп. “OM Yoga & Lifestyle” от томбола, в която ще участват всички присъстващи на практиката.

ВКЛЮЧИ СЕ!

Вашите ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ очакваме на e-mail: parlikova@mtksport.com ДО 19 ЮНИ, включително. Всеки участник ще получи имейл, потвърждаващ участието му. НЯМА такса за участие в практиката. Подробности и новини за събитието може да проследявате и във Фейсбук на Ден на йога - празнична сесия с LOLË и OM Yoga & Lifestyle .

Осигурено е място за преобличане и за съхранение на личния ви багаж. Носете си обичайния ви екип за йога/спорт. Вода ще бъде предоставена от нас.

За първите 20 записали се участници ще бъдат осигурени брандирани жълти постелки на LOLË, които да използват по време на практиката. Останалите молим да си носят лична постелка.

Елате да отбележим заедно Международния ден на йога – вие, LOLË и  прекрасната Нина Сотирова!

Сесията ще се заснеме и снимки ще бъдат публикувани в галерия на ФБ-страниците на  Sport Box - Salomon - MTK Sport и  OM Yoga &Lifestyle.

 

LOLË е марката за стилни спортни облекла, предпочитана от дами, които държат на елегантната линия на обличане за всички поводи, включително и в спортната зала.

Нина Сотирова е сертифициран йога преподавател към Национална Спортна Академия и Yoga Alliance USA. Завършила е също така курс за преподаватели по йога към Yoga Alliance International, aщанга виняса за преподаватели към Yoga Shala, специализиран курс за преподаватели по йога за деца – Rainbow Kids Yoga, сертифициран преподавател по Port de bras. Нина е основател на йога студио Сантоша и главен редактор на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle.

emy mollova