LA SPORTIVA с 25% НАМАЛЕНИЕ за дрехи от колекция Лято 2019

Актуалните модели дрехи на култовия бранд LA SPORTIVA за широка гама спортове - бягане, катерене и за висока планина - те очакват в магазин Sport Box с 25% намаление.

Предложенията могат да се комбинират във функционални сетове от няколко части.

За гарантирано комфортно бягане комбинирай леката бързосъхнеща Motion T-Shirt или антибактериалния потник Rocket Tank с някой от моделите мъжки шорти!

Sudden Short са семпли, ултралеки, от 4D стреч материя, с вградена система за регулиране на влажността – подходящи за бягане и спорт в горещо време. Granito Short също са от устойчива стреч материя, а дизайнът позволява регулиране на колана за перфектно прилягане и комфорт.

За страхотен завършек на горния сет избери дишащо суперлеко яке с водонепропускливост 10К - Run Jacket - проектирано съвместно с атлетите на LA SPORTIVA.

Чудесна опция е и Hail Jacket – перфектното необемно допълнение към всеки комплект за бързо променящото се време в планината. Разтегливата материя осигурява свобода на движенията, а подсилените шевове и импрегнирането гарантират защита, устойчивост и добра въздухопропускливост.

За още много модели и за цветови комбинации - ела и вземи от магазин Sport Box или от e-sport.bg!

emy mollova