Silverback - байковете на 2019-та са на стартовата линия

Планинските пътеки вече те очакват. Тествай ги с твоя байк! Велосипедите Silverback са готови да се включат в твоето пролетно-лятно приключение из планината. Авторитетната немска марка представя SIDO 3 - бързият байк за кроскънтри и маратонски надпревари.

Общото тегло на SIDO 3 е само 13.79 kg, а рамката е 29" и е от хидроформована сплав. Съвремената технология за хидроформоване преобразява тръби като им придава изключителен дизайн и повишено съпротивление при усукване. Затова вече имаме по-лека и твърда рамка с подобрена издръжливост.

Специалната BURST (Branched Unified Rear Suspension Technology) технология на Silverback, осигурява на модела комфорт и плавност на каране и по най-екстремни терени, а ергономичната конструкцията на рамката намалява умората на велосипедиста.

Моделът SIDO 3 е с джанти SUNRingle Helix TR29 29", с вилка Manitou Markhor 29" и курбели BRAKE SET Shimano Deore BL/BR-M315.

С този байк ще летиш по пътеките и без напрежение може да навъртиш десетки километри.

SIDO 3 те очаква в магазин Sport Box, където можеш да разгледаш и новата доставка планински байкове Sola 2, Sola SLD и детския модел на Silverback Spyke 20 D.

А готов ли си за още нещо хипер яко? Готов ли си за новото?

Електрическите колела превземат пазара и вече променят идеята за скорост и продължителност на каране. Sport Box има хит предложение да теб -  S-Electro Comp от надеждния немски производител Silverback.

Този байк е с революционна 29" рамка от хидроформована сплав, а мощният 250W двигател е поддържан от полу-вградена батерия. 29-цоловите колела с безкамерни гуми SUNRingle Helix TR25, както и 11-те скорости Shimano ти гарантират, че ще полетиш по твоя маршрут. И всички тези екстри за комфорт са с общо тегло само 19,9 кг. S-Electro Comp е електрическият велосипед на Silverback, който се вклинява ударно в класациите за „Най-добър в категорията”.

emy mollova