Легендарните ръкавици ESKA са официално в България

2019-та година започна за нас, Sport Box, с чудесна новина – ние сме официалният представител за България на ESKA® - австрийската компания, произвеждаща висок клас ръкавици от 1912 г.

ESKA® създава устойчиви продукти, на които клиентите могат да разчитат винаги и навсякъде – по пистите за ски, на работното място или като моден аксесоар. Чрез постоянното си усъвършенстване в производството на ръкавиците компанията ESKA® съчетава най-високите стандарти на качество с революционни иновации. Например за тези от любителите на зимни приключения, които предпочитат да им е особено топло, се предлагат дори модели с електрическо подгряване. Благодарение на дългогодишния си опит ESKA® произвежда всепризнати продукти за световния пазар - проектирани в Австрия и винаги съобразени с конкретните нужди на клиентите.

За легендарните ски-ръкавиците на ESKA® ви предлагаме промоционални цени на -50% -  страхотна възможност да ги тествате в края на този ски сезон, за да сте подходящо оборудвани още в началото на следващия.

Ски-ръкавиците Multi Shield X са много меки и комфортни, с изключително устойчива еленова кожа на дланите и пръстите. Благодарение на специалната SK-подплата предпазват надеждно от вятър и влага. Основната част на ръкавиците е от високотехнологичния материал PrimaLoft® от ултрафини влакна, усукани по начин, осигуряващ мекота и топлина, независимо дали са мокри или сухи. Моделът е с унисекс дизайн.

За модела Eska Trigger основният материал също е PrimaLoft®. Дизайнът на тези мъжки ръкавиците е определено спортен, от ултрамек стреч и с елементи от ярешка кожа на дланта и пръстите.

А твърдите протектори на изцяло кожения мъжки модел Grip, Men Racing Finger Glove превръщат ски-ръкавиците в подходящи и за състезания. Както повечето модели и този е устойчив на вятър и e водонепропусклив.  

За дамите, предпочитащи зимните спортове, ESKA® също имат подходящи модели. Един от тях е Blingbling. С актуален дизайн, те са изработени от изолиращия материал PrimaLoft® и декорирани с екопух. Страхотният захват е гарантиран от използваната ярешка кожа, както и от допълнителни подсилвания на необходимите места. За комфортно пристягане по китката  е предвидена кожена лента. А в допълнение само ще посочим, че моделът е атрактивен по дамски и заради чудесно комбинираните цветове и подвижното пухкаво топче.

Очакваме ви в магазин Sport Box, за да се докоснете лично до легендарните ръкавици ESKA®, които сега са с -50% промоционални цени, които можете да купите и онлайн от e-sport.bg.

emy mollova