Обувките SALOMON за ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2019 вече са у нас

Актуалната колекция на SALOMON представя изключителните разработки за комфортно бягане и постигане на отлични резултати по всякакви терени.

Обувките PREDICT RA задават напълно нова концепция в шосейното бягане. В проектирането им е използвана суперстабилна ултраомекотена долна част, съобразена с изцяло обновена горна част, обгръщаща ходилото. Тази комбинация осигурява абсолютно ново, комфортно усещане за шосейното бягане. Вдлъбнатините в подметката са огледално отражение на основните стави в стъпалото. По този начин се оформят независими модули, които се активират при оттласкване и насочване на тялото в дадена посока. PREDICT RA гарантират несравнимото намаляване на натоварването в коленете и глезените до 60%.

Сред маратонките за трейл рънинг са актуалните модели SENSE RIDE 2 GTX® INVISIBLE FIT – страхотен приятел за дълго бягане и в неблагоприятни условия, както и SENSE ULTRA PRO – проектирани да те изведат до финалната линия на всяко ултра състезание.

Новата технология осигурява пълната защита на GORETEX® при всякакви атмосферни условия, но освен това, мебраната вече е вградена чрез INVISIBLE FIT™ в материала за горната част на обувките и така се гарантира адаптиране и усещане като нов вариант на меш. Протектор в предната част предпазва пръстите от удари в камъни и коренища. Подметката Contagrip™ гарантира страхотно сцепление на мокри, меки и ронливи терени, а от своя страна VIBE-технологията „обира”вибрациите. В комбинация предимствата, изброени дотук, ни дават основание да сме категорични, че моделът SENSE RIDE 2 GTX® INVISIBLE FIT заслужава вниманието ни.

Подметката на SENSE ULTRA PRO е от материал, осигуряващ неизменния комфорт, необходим за ултрадългите бягания. Специалната зона в подметката гарантира увереност в спусканията. А адаптивната опора за краката се получава чрез „ефекта на плаване” на технологията Sensifit. Връзването и притягането на обувките е чрез системата Quicklace®, с която се пести време и изключително удобна за ултрадълги разстояния.

А за атлетите SALOMON представя новото поколение на S/LAB SENSE 7. Топ-бегачите изискват и търсят в обувките олекотяване, прецизност и усещане за терен. S/LAB SENSE 7 са с тегло около 200 г и определено „покриват”допълнителните изисквания: филтър за терен, прецизна опора за стъпалото, ефективни елементи, вградена стелка и оптимално оформен форт на петата. Този модел е с дроп 8, а подметката Premium Wet Traction Contagrip™ осигурява чудесно сцепление, необходимо за различните терени. В допълнение на изброеното, моделът е унисекс, ето защо ти го представяме в емблематичния сигнален цвят. Всичко това превръща  S/LAB SENSE 7 във фаворит на състезателите.

В новата колекция на SALOMON има много продукти и за туризъм.

emy mollova