Salomon вгради фоточувствителна маска в свои каски за сноуборд и ски

Върлите фенове на сноуборда със сигурност следят прогнозите и „хващат” всяка възможност да се насладят на пускания по чудесни писти или да се понесат над пудрата по белите склонове.

Но феновете винаги са в час и с новостите за най-доброто в оборудването за зимни спортове, каквато е иновативната мъжка каска за сноуборд и ски DRIVER+ PHOTOCHROMIC с вградена маска. При необходимост само повдигате маската - спестявате време за напасване на лентата. Изключително важно е, че системата „шлем-маска” е адаптирана за носене на очила с диоптър. Фотохроматичната висококонтрастна плака реагира на промяна в светлината, а в същото време ви осигурява широко зрително поле във всички посоки и така имате перфектната комбинация за дълги комфортни часове на пистата.

Custom Air Fit е ексклузивна система на Salomon за прецизно и индивидуално приспособяване на каската. Само с едно натискане на бутона за въздух вътрешната част на шлема обгръща главата ви по възможно най-комфортен за вас начин. Хибридната конструкция комбинира вграден ABS в горната част с олекотената долна черупка. Системата за вентилация се приспособява според вашите предпочитания за температура и насочване на въздушния поток. Патентованата от Salomon конструкция EPS4D осигурява отлично поемане на евентуални удари - до 30% над изискваното по индустриален стандарт.

Вземете от магазин Sport Box и онлайн от esport.bg!

Опитните скиори и сноубордисти комбинират надеждно оборудване на реномирани марки като Salomon – разгледайте подробности за Assassin – убийствено добрият сноуборд на Salomon!

emy mollova