Rip Curl с решение за ски яке и панталон от мембрана 30K/40K

В предстоящите мразовити дни на февруари любителите на белите писти имат страхотна възможност да се пускат с най-голямо удоволствие. А за комфорта при тези наистина зимни условия Rip Curl предлага своите топ решения.

logo-gum.jpg

Екипировките от Gum Series на RipCurl са от дишаща материя с изключително високи степени на разтягане и водонепропускливост. Проектирана е да осигурява както висока гъвкавост на елементите, така и целодневен комфорт. Скиорските облекла Gum Series са за екстремни хора, избиращи екстремно добрите материи и дизайн.

В колекцията Зима 2018/2019 ски якето и ски панталонът от серията Pro Gum са най-иновативните като разработка в своя клас продукти. Дишащата мембрана с впечатляващи показатели 30K/40K, комбинирана с революционната технология „37,5” гарантират пълен целодневен комфорт, приятна топлина и елиминират неприятното усещане за влажност при спортни дейности и в най-екстремни условия. За проектирането на всеки детайл дизайнерите на Rip Curl  се консултират със скиорите на бранда.  Доказали се в екстремните спортове, те тестват екипировката в реални условия на всеки етап от разработването. Дори участват и в избора на цветове. Разгледайте ски якето Pro Gum Aurora Red и ски панталона Pro Gum Aurora Red!

Разработката „37,5” е технология за тъкани, за която научно е доказано, че повишава комфорта и подобрява спортните резултатите при ползване. Милиарди микроскопични частици се вграждат в съответната материя. Именно тези микрочастици абсорбират топлината от тялото и ускоряват изпаряването на влагата, ако ви е топло или пък задържат топлината в случай че ви е хладно. Приложена във всеки слой, технологията създава система, осигуряваща на скиора топлина и комфортна сухота при всякакви условия и нива на  физическо натоварване.

Вземете от магазини Sport Box и онлайн от esport.bg !

mtw-375-membrane400x400.jpg
emy mollova