Wilson – гейм, сет, мач! Ракетите-хит за 2019 г. са в магазини Sport Box

Тук са! Новите тенис ракети на Wilson за 2019 г. са в магазини Sport Box. Можете да ги видите, да ги пипнете, да ги вдигнете, да замахнете, да ги сравните и да изберете.

Най-новите 3 шедьовъра от легендарната серия Pro Staff, разработена до най-малкия детайл съвместно с маестрото Роджър Федерер, са на ваше разположение за тестване  - докоснете се до моделите Pro Staff 97 RF Autograph – с автограф на Роджър Федерер, Pro Staff 97 CV и Pro Staff 97 L!

Ще се радваме също, ако пробвате и наплетените тестови ракети от знаковите за Wilson модели Burn 100 S Countervail и Burn 100 LS.

Този януари ни представя актуални модификации и на ракетите Blade Team за добри тенисисти, както и на детските Ultra Team в различни размери.

Очакваме ви в магазини Sport Box! Елате с децата си – ще ни е приятно да ги доведете, за да тестват лично своите първи ракети. Тук нашите консултанти ще ви съдействат да изберете оптималния кордаж за ракетата според вашия стил на игра. Наплитането на кордажа се прави с най-добрата в бранша машина – Baiardo.

Скоро и хитовият модел CLASH ще е в Sport Box и в онлайн магазина e-sport.bg. Очаквайте повече любопитни подробности!

emy mollova