eSport.bg - онлайн магазинът за яките спортни марки - сега е обновен и модерен!

Продуктите на ключовите марки в магазин Sport Box сега може да намериш и в изцяло обновения онлайн магазин eSport.bg

Там са представени наличните колекции на Asics, Crocs, Nike, Salomon, Rip Curl, Suunto, Wilson. 

Достъпът и от мобилни устройства е бърз, лесен и надежден. 

Навигацията е супер олекотена – още първия екран ти дава възможност да избираш по марки или по вида продукт, който търсиш – обувки, дрехи, ски, тенис ракети, сакове, аксесоари, спортни уреди. Всеки вид продукт има по няколко филтъра за търсене, включително за цени и промоции. Чрез комбиниране на филтри, намирането на твоята нова придобивка става за 3-4 минути.

Остава само да избереш цвят и размер. След това поръчката се приключва само с няколко клика.

В основното поле за търсене може да се посочват както точното название на марки и модели, така и общо название на желаната стока, например „панталон” или „ракети”. Дори при частично изписване на дума, търсачката бързо извежда възможните варианти от съответния вид.

search-shoes-1.jpg

Опцията за сравняване на близки продукти е безценен помощник за разбирачите – виждаш веднага на един екран дори и най-малките разлики и решаваш бързо какво да избереш.

comperator-cr.jpg

Ако предпочиташ да следиш актуалните колекции, новият интерфейс е съобразен с твоето желание. На основния екран се приплъзват снимки на най-новите модели от избрани колекции. 

В следващата секция може да се довериш на избора на редовните клиенти на eSport.bg – там отделно са представени най-разглежданите артикули.

Влез сега на https://esport.bg/ !

emy mollova