Superdry - спортни и градски облекла за звезди

В списъка на супер актуалните марки, които Sport Box предлага, вече присъства и Superdry. Британската марка облекла, любима на много звезди от шоубизнеса, ще ви зарадва с висококачествени тъкани, комбинирани с атрактивни графични елементи, винтидж избелени ефекти и метални детайли.  
Облеклата Superdry са на пазара от 2003-та, като вече се продават в над 100 страни и 500 собствени магазина. След първоначална колекция от 5 тениски, включващи емблематичната Осака 6, носена от Дейвид Бекъм, са създени сезонни линии, включващи хиляди артикули.

Мотото на марката е "Feel Amazing", защото  облеклата им карат клиентите да се чувстват превъзходно. Superdry заслужено печелят мястото си сред големите марки, стъпвайки на три стълба на вдъхновение - музика, спорт и стил. 

За момента при нас може да намерите спортната им линия, подходяща и за градски условия Superdry Sport  - мъжки и дамски облекла, обувки и аксесоари. Тя се харесва на много звезди като Тейлър Суифт, Майли Сайръс и Кайли Дженър. Надяваме се да ви допадне и на вас - заповядайте в Sport Box да се запознаете със Superdry! 

Asya Mollova