Туристическите обувки LaSportiva са на -30%!

Туристическите обувки на голямата италианска марка LaSportiva сега са в ЛЯТНО НАМАЛЕНИЕ с -30% от цената! При нас, в Sport Box, ще намерите разнообразие от мъжки, дамски и детски обувки за приключения на открито. 
Сред най-атрактивните предложения са моделите с новата технология GORE-TEX® SURROUND® за 360-градусова дишаща обувка - Stream GTX и едноименният дамски вариант. Чудесна обувка за бързо ходене по пресечен терен - съчетава спецификите на планинарската обувка с тези на маратонки за планинско бягане. Не пропуска вода, но пък новото поколение мембрана осигурява въздушният поток да преминава не само отстрани, но и под ходилото, през самата подметка.

Отворите за проветрение, които се виждат по протежение на профила на подметката, са защитени от специална мрежа, която спира дребните камъчета и други замърсители. Нагоре обувката е със специална структура, която осигурява немислими досега нива на дишаемост на материята, а системата за стабилизиране на стъпването и подметката Vibram XS Trek гарантира отлично сцепление с по-твърди, по-меки или кални терени.  Цената на Stream GTX е 277 лв. (намален от 395 лв.)
Търсете туристическите обувки на LaSportiva при нас, в лятно намаление!  

Asya Mollova