Новата ракета на Федерер от днес е в Sport Box!

Дългоочакваната нова ракета Wilson с автографа на Роджър Федерер от днес вече е на пазара в България, чрез Sport Box! 
Новата Pro Staff RF 97 Autograph ракета добавя още повече класика към цялостния класически образ на Краля на тениса. Изчистеният изцяло черен изглед на ракетата му, който той самият нарича "смокинг", бе допълнен с 2 бели участъка, разположени симетрично от двете страни на рамката. Самият Федерер споделя, че това е "ризата към неговия смокинг". "Смятам, че ракетата изглежда много класически, но в същото време е много разпознаваема дори извън корта.  Харесва ми и начинът, по който оставя забележима за окото линия във въздуха при удар, което добавя към нейната специалност", споделя още тенисистът. 

WRT72100_WRT74171U_Pro_Staff_RF97_BL_WH_Detail_Wilson_Side.png

С този дизайн Wilson влезе в новата тенденция за графични елементи, които носят функционални характеристики - бялата следа подчертава по-ясно движението на ракетата. 
Ракетата носи автографа на Федерер от вътрешната страна на шийката, а името Pro Staff е лазерно гравирано. Към ракетата вървят съответните сак и раница, които за всеобща изненада избягват от традиционното за Федерер черно, и са наситено червени.  
Ракетата Pro Staff RF 97 Autograph е за тенисисти с атакуващ стил на игра, тежи 340 гр без кордаж. По изрично искане на Федерер е разработена и олекотена версия -  Pro Staff 97L, както и версия с технологията Counterveil за по-добър контрол при удар и запазване на енергията на играча. 

Саковете и раниците с автограф са също обновени - има ги в червеното, което ползва вече ползва Федерер, но и в традиционното за него черно. С качествени материи и изчистен дизайн, те са изцяло в удобство на играча. Добавени са приятни екстри като отделение в раницата, което пази водата ви студена. 
И трите модела ракети, заедно с прилежащите им раници и сакове, са налични в Sport Box и чрез треньорите, с които работим.    

Asya Mollova