Надуваеми SUP-ове с 3 години гаранция!

За да сме в унисон с лятото и възможностите за водни забавления, които то дава, сега предлагаме и продуктите на холандската марка Jobe. Популярна най-вече със страхотните си надуваеми SUP-ове, тя има и атрактивни допълнителни аксесоари, обувки и екипировка за любителите на водата. 
Ултра новата и технологична серия Aero ви предлага надуваеми "дъски" и всичко необходимо за тях в комплекти от 5 части с 3 години гаранция. Технологията им е изключителна - хиляди нишки найлон, които ги прави здрави, но леки. Всичко в тях е спрямо водещите технологични стандарти - вижте повече за серията в това видео

В Sport Box ще намерите надуваемите SUP модели Yarra 10.6. за цялото семейство (1650лв.), специалния му дамски вариант с красив десен (1885лв.), и DUNA 11.6. (1650лв.) 
За начинаещите, предлагаме BodyBoard 1.1. (115 лв.) Той идва с мека и удобна гривна за ръката и 107см дълго въже, за да не загубите борда си при по-силни вълни!

Обувките, които предлага марката Jobe, не са за подценяване. Новата гама Jobe Discover Sneaker (89 лв.) съчетава модерност и удобство. Тези изключителни леки маратонки са от бързосъхнещи материи, с мека EVA пета и подметка с дренаж на водата. Маратонките Discover няма да ви предадат - отвън имат специални гумени елементи за добро сцепление, а отвътре са стратегически перфорирани, за да осигурят дишането на крака.   
Предлагаме и класически неопренови обувки за деца и тийнейджъри (20 лв.), които са с гумена подметка с отлично сцепление, а конструкцията им спира навлизането на вода вътре. Освен имат ластиче около глезена, което ще ви спести да чуете репликата "Изгубих ги..." при първото обуване. 
Търсете продуктите на Jobe в магазини Sport Box! 

Asya Mollova