Градските обувки на Asics - модерен стил и удобство

Asics са известни с маратонките си за бягане по асфалт, но марката успешно използва технологичните си постижения и за разработка на градски обувки за всекидневието и почивката ви. Няколко страхотни модела, които ви представяме тук, са налични в магазин Sport Box.
Tiger MHS има класически изчистен силует и модерна външна подметка. Елегантните дизайнерски акценти в кафяво му  придават съвременен вид. Цената им е 280 лв. 
CALIFORNIA 78 EX (200 лв) се също с класически силует и с опростен дизайн, но привличат с атрактивни цветове. Тези обувки вкарват ретро нотка в съвременното градско всекидневие, но са с модерен външен вид и подобрени технологични слоеве. Вдъхновени от класическата подметка на акула на предишните модели CALIFORNIA, 78 EX се отличават с OrthoLite вътрешна подметка и подобрено омекотяване, което прави всяка ваша стъпка удобна. 

Когато се нуждаете от обувка, съчетаваща стил и комфорт потърсете GEL-LYTE V B (200 лв). Тези маратонки са специално издание на Asics за колекцията Лято 2018, но първоначалния модел е пуснат на пазара още през 1993г. Те са с елегантен силует с нисък връх, дишат добре благодарение на мрежестата материя, и ви дават отлично усещане за лекота. Те са с популярната Asics Gel възглавница - иновативната технология, която ефективно абсорбира шока и предпазва крака.  
Другият вариант на GEL-LYTE V, който ще зарадва дамите, е бежовият Ikebana. Той е украсен с бродирани цветя в предната и задна част, но практичността и здравината не са пропуснати - те са осигурени от стабилна кожена структура и елементи от набук.Цена 240 лв.
Търсете широката гама градски и тренировъчни обувки на Asics в магазин Sport Box! 

Asya Mollova