Нова гама за шосейно бягане от Salomon

Една от приятните изненади от Salomon тази година е серията за шосейно бягане Running Avenue (RA). Това е гама от 3 модела маратонки, базирани на модела Sonic. Те ви осигуряват динамично движение, с усещане за терена, но с минимизирано усилие на крака за преминаване от пълен контакт към отлепяне от земята. Докато тренирате и подобрявате нивото си, може да преминавате през различните модели от серията, които отговарят на различни нужди. Ние в Sport Box ви предлагаме двата основни RA модела, както и предишни модификации на Sonic. Най-масовият, който отговаря на нуждите на повечето хора, е Sonic RA (275лв), а съвсем олекотеният е Sonic RA Pro (275лв). 

Фокусирайки се върху улесняването на прехода от стъпване към отделянето на пръстите от терена, Salomon разработиха нова концепция, наречена Geometric Decoupling. Експертите на марката смятат, че това, заедно с влиянието на вибрациите е от изключително значение за бегача. При по-масовия модел от гамата -  Sonic - ядрото на геометричната технология е центрирано, а при модела Pro върви по централната ос на обувката. 
Всички модели в серията RA са с другата иновативна технология на Salomon - Vibe, първата комбинация от леки и омекотяващи материали в подметката и дизайн, която влияе на вибрациите, така че да намали умората и евентуалните травми от нея.  
Трета характеристика на серията RA е Sensifit горна част, която се адаптира към крака ви при движение, като така осигурява стабилност и комфорт. При професионалния модел тя е съвсем олекотена. 
Търсете тези и другите нови модели на маратонките на Salomon за шосейно бягане в магазини Sport Box!

sonic_RA_1200X1200_EN.jpg
Asya Mollova