Сандали Keen - за приключения на открито

Сандалите Newport са символ на пътуване, приключения на открито и иновация в обувния дизайн. Каква е тяхната тайна? Те предпазват пръстите на краката. Просто, но гениално. На това залагат американците от Keen, когато разработват тези сандали. 
Сега, освен световноизвестния модел Newport (цена 169 лв), в Sport Box може да намерите и неговата разновидност за дами Whisper (цена 149 лв) и леките дишащи обувки от меш Uneek Exo (169 лв).

Сандалите и от двата модела са подходящи за дейности извън и във вода - съхнат лесно и са леки. Подметките им са анатомични, поддържат стабилността на крака и не оставят следи по деликатни повърхности. От вътре прилепват към стъпалото, не запарват и не запазват миризми. Изключително устойчив на износване е материалът на подметката. Запазена марка е гуменият предпазител за пръстите.
Обувките Uneek Exo се усещат като чорап на крака, толкова са удобни и прилепващи. Вентилацията е осигурена чрез специални зони по обувката, материята е промазана, за да не пропуска вода, въпреки мрежата. Устойчиви са на износване и се чистят лесно с вода и мек сапун.  
Моделите на Keen ще намерите в магазини Sport Box! 

Asya Mollova