Salomon Vitosha Trail 2018

Драги приятели,

В неделя, 27 май, за шести път организирахме Salomon Vitosha Trail и за шести път състезанието се получи като истински празник на планината и хората, които обичат да спортуват там. Над 200 участника премериха сили със себе си в 3 дистанции във високата част на Витоша.

SVT18_Start.jpg

Атлетът на Salomon Иван Сираков за пореден път спечели надпреварата на 27-километровото трасе при мъжете, а при жените първа стана Невена Райкович от Сърбия. Голямата интрига беше на средната дистанция, на 12-километра, където Георги Гергов направи силна заявка за нов рекорд на трасето, но изостана само със 16 секунди от стария. При жените първа финишира Елена Димитрова.
Официалното класиране на #SVT18 ще намерите на ТОЗИ ЛИНК.
Пълната галерия със снимки може да разгледате ТУК.
Големият късметлия, спечелил томболата с награда часовник Suunto Spartan Sport тази година беше Павел Георгиев, който се състезава в средната дистанция. Честито на Павел!

И тази година събитието се осъществи благодарение на спонсорите Salomon, Suunto, Кенди (с продуктите за бегачи и активни хора Perskindol) и активната подкрепа на БФО, за което им изказваме специални благодарности.

Пожелаваме ви чудесно лято и сезон, изпълнен с приключения и лични постижения! 

SV18_Men_Winners.jpg
Asya Mollova