Екип за бягане от Salomon

Чудно предложение от Salomon за мъжете-бегачи с оглед на сезона на състезанията, който вече започна с Високата обиколка на Витоша.   
Якето Fast Wing Hybrid (цена 299лв.) е супер леко, спира вятъра, има система за проветрение под мишниците и няма да ви натежи по трасето. Можете лесно да го приберете в собствения му колан, докато тичате. Тениската Fast Wing SS (120 лв.) е точната комбинация от технологични и практични материи, с дизайн, който ви дава свобода. Клинът Fast Wing (180лв.) осигурява изключително удобство и лека поддръжка на мускулатурата по време на технични бягания в планината. С широко парче на талията, леко компресираща материя и меш зад коленете той е отличен за дълги тренировки. 

Когато нещата загрубеят, краката ви имат нужда да се чувстват добре. Чорапите Fast Wings Trail Running (28лв.) ще ги поддържат в добро състояние, сухи и без пришки. Към тях добавете и маратонки като Speedcross 4 (255лв) и няма да имате проблеми. Четвърто поколение на иконичния модел на Salomon, те са леки, много омекотени и с чудовищно сцепление при меки терени.  
Раницата Advanced Skin 12 NH (279лв.) ще ви накара да забравите за нея – тя е от дишащи материи, разтяга се с вашите движения и изобщо не ви ограничава. Държи основните ви вещи близо до вас, но без да ви пречат.  
Търсете продуктите на Salomon за бегачи в магазини Sport Box! 

Asya Mollova