Градски и плажни облекла от Rip Curl

Новата колекция на Rip Curl е тук и е налична в Sport Box за вас! Лайфстайл и плажни облекла ни карат да мислим вече за почивка, лято, слънце и море! Сериите са няколко и отговарят на различни вкусове. 
Атрактивни са предложенията за по-хладните пролетни дни - те са основно памучни, като е застъпено модерното райе. Цветовете на топовете са традиционните за марката свежи и слънчеви, с атрактивни принтове - стилизирани залези и морски вълни.   


Boardwalks е гамата за разходка и всеки ден, която комбинира технологиите, за да създаде отлична универсална материя за движение. Технологични, готино и удобно - това е мотото на гамата Surf Active. Това е всичко, което сърфистът търси в облеклото и екипировката си. Линията Bombshell също е основно предназначена за сърф феновете, като там се набляга много и на стила на облеклата. 
Плажните силуети са основно изчистени, като преобладават интересните тъкани, избелените ефекти, градиентите на цвета, най-често синьо и корал. Има и колекция с мотиви от популярни изкуства и занаяти, където цветовете са зелени горски нюанси, корал и цветовете на залязващото слънце - това е Byron Bay.  

17_Tahiti_MyBikini_Small.jpg

Дамските плувни облекла са разнообразни, основно в три колекции. My Bikini е с акцент върху стила, дизайна и функцията, като е подходяща за всяко момиче. Mirage са стреч бикини от висококачествени материи, които осигуряват превъзходен комфорт. Alana's Closet е линия, вдъхновявана и подбирана вече над 2 години от сърфистката Алана Бланчард - това са бански и облекла от нейните любими тъкани и цветове.
Търсете богатата гама дрехи и бански за града и плажа на Rip Curl в магазини Sport Box!  

17_Tahiti_Mirage_ABD_Small.jpg
Asya Mollova