New Balance стъпи в Sport Box!

Американската марка, любима на много хора  по целия свят, New Balance е вече и при нас, в Sport Box! Техните модели са познати с това, че са отлична комбинация между функционалност и модерност, използват технологиите, за да постигнат стилен вид. Те не са само за спортисти, но и за хора, които сега стъпват в света на спорта или пък просто искат да се наслаждават на удобство при ходене във всекидневието си. 
Актуален модел при мъжките е ML574YLC - със светлокафява кожа и текстил в горната част, в комбинация с чудесен син цвят, те са и удобни и стилни. Друго модерно предложение от New Balance е ML373BLU - също в привличащо погледа тъмносиньо. В горната част на обувките доминира естествена кожа - велур, екологична кожа и текстил, видът им издава урбанистичен стил и лежерна елегантност. 

Дамските маратонки са най-вече за всекидневна употреба, с удобни подплатени подметки и уплътнения при глезена. Резедавите маратонки за всеки ден WL574ESM са удобно оформени в горната част с материи като велур и текстил, докато подметката им е по-технологична с вложени ENCAP и EVA материали, за комфорт на стъпалото. 
Класическите дамски сникъри WL311OEB са от меш и велур. С елементите си в 3 цвята – синьо, бяло и кафяво, те неминуемо привличат погледа. Езикът и ръбът при глезена са подплатени за пълно удобство при ходене.  
Черните WL410BLP са от семейството модели 410, базирани на обувките от седемдесетте години. Това са едни от най-популярните класически обувки на New Balance, произвеждани в различни цветове, като този сезон се предлагат в стилната черна версия с розов кант. Обувките са за всекидневието, материалите са висококачествена синтетика, а подплатената подметка осигурява комфорт при ходене.
Търсете разнообразието от маратонки New Balance в магазини Sport Box! 

Asya Mollova