Аксесоари за велосипеди Oxford

Освен Silverback, Sport Box вече предлага на своите си кленти и продуктите на друга голяма марка в света на двуколесните возила - това е британската Oxford, производител на широк набор от аксесоари за велосипеди.  
Oxford ви предлага много улесняващи живота на колоездача хитрини - мобилни и статични заключващи устройства, водонепромокаеми и светлоотразителни раници, допълнителни омекотени седалки, еднократен комплект за надуване на спаднала гума и мобилна детска седалка. 
Заключващите механизми варират от стандартните мобилни стоманени кабели с винилово покритие (цена 31лв), които може да носите под седалката, до много сериозни вериги и тежки "катинари" (цена 120 лв) с двойно заключване и гаранция против кражба. Те са подходящи и за мотоциклети. 

Освен специалните бутилки за вода в различни цветове (12лв), Oxford предлага и различни поставки - има стандартна за поставяне на рамката, има и такава с матирано покритие и дизайн, специално за бутилките на Oxford (19 лв). Третият модел има допълнителна халка, която позволява да се монтира и върху кормилото, според вашето желание и удобство (14лв). 
Ако не харесвате твърдите седалки, при нас ще намерите такива с пълнеж от специален гел за омекотяване и комфорт (47лв). А в случай, че малкият ви наследник има желание да се вози при вас, Oxford имат страхотен модел за деца, който се монтира на рамката на велосипеда (125 лв). Така детето ще седи пред вас, за да можете да карате и да сте спокойни, че то се чувства добре и се наслаждава на маршрута. 
За допълнителен багаж може да използвате светлоотразителната и водонепромокаема раница 
Aqua V5 (120 лв) в предпочитан от вас един от 5 цвята. Светлоотразителните ленти за крачол и ръка (24 лв за комплект от две) и еднократният комплект за ремонт на спукана гума са сред задължителните аксесоари за колоездачи, които предлагаме. 
Търсете всички продукти от богатата гама на Oxford в магазини Sport Box! 

Asya Mollova