Велосипедите Silverback - за малки и големи

Уважаеми клиенти, тези от вас, които обичат колоезденето, ще се радват да разберат, че Sport Box вече представлява две от световните марки в този сектор. Едната е Silverback - немска компания, която през 2004г. си е поставила за цел  да произвежда олекотени велосипеди с изключително качество на достъпна цена. Много състезатели и отбори използват техните продукти, които са печелили редица световни награди, както за дизайн, така и за технология. 
В Sport Box ще имате удоволствието да избирате между планински (включително и детски) и градски (мъжки и дамски) велосипеди с изключителен вид и качество. 

Сред интересните модели са градският Shuffe Comp в дамска и мъжка версия - този велосипед е от типа "става за всичко" и се кара с лекота както по циментови площадки, така и по черни пътеки. С 9 скорости и тегло, което варира, той е практичен и доста лек. Планинският Slade Comp със своите 2 по 9 скорости и широки гуми 275 за отлично сцепление и стабилност, също е сравнително лек - 14,7кг. Той ви дава гладко и сигурно каране дори при много изискващи офф-роуд приключения. Детският Spyke 20 с 6 скорости също е за планински колоездачи, но начинаещи. Той е отличен за обучение по пресечен терен и се регулира на височина, за да се използва по-дълго време от детето.  
Наличните модели са на цени между 630-700 лв за детските и 980-1375лв за останалите, в зависимост от характеристиките им. Всички са под мотото Best In Class, което за Silverback означава, че  са съчетани най-добрите постижения и материали по отношение на дизайн на рамката, тегло, външен вид, покритие и компоненти на велосипеда.  
Търсете изключителните велосипеди Silverback в магазини Sport Box! 

Asya Mollova