Пролетни предложения от Salomon за бегачите

Нова колекция на Salomon  не може да мине без облекла и обувки за бягане. Така е и с гамата за пролет-лято 2018. Тук ви представяме само един от вариантите на мъжки екип, но  гарантираме, че изборът е много богат.  
Якето OUTSPEED HYBRID е дрехата, която определено ще искате да е с вас, когато сте сред природата. Леко и отлично защитаващо тялото от дъжд и вятър, поради хибридната си конструкция, то ще ви пази при пробега. Препоръчваме към него клин FAST WING, който осигурява невероятно удобство и лека поддръжка на мускулите при технични бягания в планински условия. С широка лента на талията и меш зад коленете, можете да го носите дълги часове без неприятни усещания. Грапавият печат върху бедрата е идеален за полагане на ръцете при изкачвания. Тениската може да бъде от популярния модел AGILE SS TEE – лека и технична материя, с дишащи елементи от меш под мишниците.  

Сред страхотния избор от маратонки в новата колекция на Salomon, за този екип препоръчваме XA ELEVATE в жълто и синьо. С тях определено може да се предизвикате при бягане – моделът ви дава стабилност при гладки и неравни терени, като осигурява и добро сцепление с влажни и сухи повърхности. 
За багажа по време на пробег може да избирате между малки чантички за кръста и класически раници за бягане. Малката AGILE 500 BELT SET е за по-дълги пробези, когато свободата на движение е ключова. Коланът е еластичен, а чантичката ви дава лесен достъп до бутилката с вода и най-необходимите ви вещи. Доста комфорт при движение ви осигурява и по-голямата олекотена, добре прилягаща към тялото раница AGILE 12 SET. Подходяща за планинско бягане, тя се движи с вас и съхранява всичко, което ви е нужно за средни до дълги бягания, но и за велоприключения или други интензивни спортове. 
Разгледайте и предложенията на Salomon за туризъм тук или елате в магазини Sport Box! 
 

Asya Mollova