Пролетната колекция на Salomon е вече тук!

Новата колекция Пролет-лято 2018 на Salomon идва с чудесни предложения за туризъм,  бягане и свободно време. Разнообразни облекла, обувки и аксесоари има и за мъжете, и за дамите.  
Якето Essential например e отлично за туристически цели, но не само. То е леко като перце, от напълно водоустойчива и мека материя и е адекватно облекло за различни изненади, предложени от времето в края на зимата. Комбинирайте го с мъжкия мултифункционален суичер Discovery FZ и супер дишащата и бързосъхнеща тениска X Alp Graphic SS Tee. Вече сте готови за планината! За долна дреха препоръката ни са панталоните Wayfarer – леки и бързосъхнещи, те са отлични за всякакви дейности на открито. Шапката може да е софтшел модел, през чиито отвори се вентилирате при жега, а при дъжд водата се оттича на 100%. 

За туристически преходи предлагаме два варианта за господата. X Alp Spry Gtx®  е страхотна обувка, която комбинира най-доброто от линията X Alp и технологиите на Salomon за планинско бягане. Обувката е лека и омекотена, специално за бързи преходи, но и достатъчно стабилна за по-технични терени. Другият вариант е Outpath – обувка за бързи преходи за хора, които искат да си проправят тяхна пътека и да не са в тълпата туристи. Този модел е лек, гъвкав и много устойчив при неутъпкан терен. 
Да не пропускаме и раницата за преходи – в случая Peak 30. С достатъчно обем, за да побере багажа ви за една нощувка на открито, и достатъчно стабилна за бързо придвижване, тази раница е готова за приключения през всички сезони.   

За дамите предлагаме ансамбъл в прекрасно синьо. Якето La Cote Stretch е отлично за разнообразие от дейности на открито и атмосферни условия, благодарение на разтегливата материя и технологията MotionFit. Водоустойчивата материя на якето има специални влакна от вътрешната страна, за да улавя влагата, а женственият дизайн ви прави да изглеждате страхотни по време на преход. Комбинирайте с елегантния суичер Discovery FZ, подходящ както за горен слой, така и за междинен, върху тениска. В случая тениската е дишащата и лека Ellipse SS Tee с остро деколте, която е достатъчно стилна, за да я носите и в града. Предлагаме ви и панталоните Wayfarer, които се движат заедно с тялото, съхнат бързо и са отлични за на открито. 
Бестселърът X ULTRA 3 са дишащи обувки от меш, разработени специално за дамите. Те са изключително ефективни, подходящи за топло време, но и за кални условия. Благодарение на технологията Descent Control, те се справят отлично с технически терени и направо блестящо по време на трудни спускания. 
Дамският вариант на Outpath е със същите отлични характеристики като мъжкия – здрава и лека обувка за приключения, които са извън утъпканите пътеки. 
В новата колекция на Salomon има много продукти и за бегачи.
Търсете всичко това в магазини Sport Box! 
 

Asya Mollova