Високи параметри и еко материали в ски облеклата на Rip Curl

Представяме ви още от предложенията на Rip Curl за студения сезон, които са супер атрактивни. 
Облеклата от серията Gum са с най-напредничави технологии за водоустойчивост, разтегливост във всички посоки и дишане. Те ви осигуряват комфорт и добро представяне по всякакви хитри начини. 
Якето Pro Gum Snow 2.5l, което е най-технологичният и удобен модел в серията, има ултра високи параметри 40K/30K и е с технологията 37,5 – милиони микрочастици в материята улавят и освобождават влагата, като поддържат оптималния за всяко тяло микроклимат по отношение на влажност и телесна температура. Също така, в зоната на  устата якето има специални отвори за дишане и възможност за разширяване на яката около шията, без да се отваря ципът отпред. Тъй като е само мембрана, без подплата, якето се носи с допълнителен среден слой в студените дни. Панталонът Pro Gum 2.5l Bib Snow е от същата серия  - отличен ски панталон с удължена горна част и тиранти, от 100% полиестер. Той също е много устойчив и разтеглив, с отлично дишане и водоустойчивост. 
Новата серия Search също заслужава вниманието ви. Това са най-добрите облекла за райдъри, които искат устойчиво, здраво и защитаващо облекло за планината. Разработени са от подбрани рециклирани и екологични материали, които ще издържат проверката на времето. 
Сред тях е якето Pro Search 3l Snow – с мембрана PET (рециклира се на 100%) с технология 37.5 и отлични параметри 30K / 40K. Основният му материал е от рециклиран полиестер, мембраната е 3-слойна и има всички необходими екстри за скиори и сноубордисти (удължено отзад, вентилация отстрани, изолация на ръкавите и джоб за маска).

Актуалните облекла на Rip Curl ви очакват в Sport Box, сега и с -30% намаление от цената! 

Asya Mollova