Най-доброто от ски екипировката на SALOMON ви очаква

Ски сезон 2018/2019 е тук! По традиция в Sport Box сме подготвени да ви предложим отлична екипировка от SALOMON! Новата колекция е в България. Представяме ви бестселърите, които задават и тенденциите в ски оборудването.

Ски обувките S/MAX 110 са създадени по радикално нов начин. Основната конструкция е с по-тънка черупка от фибростъкло с вградено подсилване. Това превръща S/MAX в суперлеки обувки с изключително добро усещане за разликите в терена и отделните ръбове. Технологията Sense и лентите с 2 позиции гарантират оптимално настройване спрямо предпочитанията ви за спускане Само за 10 минути обувките се регулират и персонализират чрез специално разработените от SALOMON материали и новата технология Custom Shell HD. Обувките S/MAX обхващат краката плътно и без да пристягат, комбинират страхотен контрол и удобство.

За любителите на пантенето разкриваме туринг обувките S/LAB MTN. При конструирането им са използвани карбонова сплав за максимално олекотяване, както и механизъм Surelock за удобно превключване между режимите за спускане и изкачване. С общо тегло на чифта под 1.6 кг и с механизъм, чийто ход е в рамките на 47°, обувките S/LAB MTN максимално улесняват пантенето по склонове.  Голямата ос на въртене осигурява странична опора и трансмисия, които се очакват от механизъм с прецизно поведение.

Надеждната технология Custom Shell HD позволява само за 10 минути и черупките, и вътрешните обувки да се напасват към вашия крак много по-прецизно.

След като вече ви насочихме към избор на ски обувки, разкриваме и хитовия модел сред ските: S/MAX 10 + Z12 Walk F80. Проектирани с подсилена и стабилна сандвич-конструкция на страничните стени, подсигурени с новата система Edge Amplifier, тези ски-ракети ви осигуряват лесно и прецизно завиване от първия ви ден с тях.

Системата Edge Amplifier е радикално променен интерфейс, който предава 100% от енергията ви директно към ръбовете на ските, гарантирайки несравнимо сцепление. Съвременната форма с компактна опашка подобрява триенето по ръба.  Сърцевината от дървесина и сандвич-конструкция на страничните стени, подсилена с титан, гарантират страхотна стабилност и висока скорост на всякаква повърхност.

Дизайнерите и конструкторите на SALOMON винаги се стремят да осигурят функционален комфорт и стабилност по пистите и за дамите, практикуващи зимни спортове. Разкриваме ви и дамския вариант S/MAX W 10.

За да се насладите напълно на спускането с революционния модел сред ските, SALOMON разкрива S/LAB SHIFT - ски автомати от ново поколение. Комбинират по най-страхотен начин ефикасността на точковите автомати за туринг с комфорта и сигурността на автоматите за алпийски фрийрайд. Превключването между режимите чрез лост е интуитивно.

С Multi Norm Certification (MNC) и адаптиращ механизъм, S/LAB SHIFT са единствените хибридни автомати, съвместими с всички стандартни ски обувки.

Вземете от магазин Sport Box и онлайн от eSport.bg!

emy mollova