Зимните фаворити на SALOMON при обувките за туризъм и бягане за 2018/2019

Тази зима SALOMON извежда на фокус модела SHELTER CS WP - мъжки туристически обувки, подходящи за планина и дейности на открито. Изработени от дишаща Softshell материя с безшевна конструкция и протектори за пръстите, обувките SHELTER CS WP са изключително комфортни за продължително ходене. А Winter Contagrip е здравата гумена подметка, която има добра термоизолация и уникални грайфери, осигуряващи отлично сцепление върху сняг и лед.

DEEMAX 3 TS WP е също много харесван модел на SALOMON - с изчистен дизайн, приляга чудесно към крака и е с отлична водонепропускливост. Стилен и модерен на вид, но гарантира топлина и защита от лошите атмосферни условия в града.

Другият страхотен модел хайкинг обувки е X ULTRA 3 LTR GTX®. Изкачването с тези обувки винаги е леко, а спускането става дори неусетно.  Естествената кожа в горната част е мека и гъвкава, но с висока устойчивост на износване и придава изискан вид на модела. С доказаното си свойство да се адаптира към всеки крак, X ULTRA 3 LTR GTX® осигурява целодневен комфорт, гарантиран и от дишаща GORE-TEX® мембрана, непропускаща вода и студ.

SALOMON ви предлага да преоткриете свободата на бягането, стъпвайки в обувките TRAILSTER GTX®. Подходящи са както за паркови бягания, така и за леки планински терени. В този модел Energy-пяната за цялостно прилягане е комбинирана с Contagrip™ -грайфер, осигуряващ отлично сцепление при различни настилки и достатъчно комфорт при твърд терен. TRAILSTER GTX® са най-олекотените в своя клас, но имат защита за пръстите и петите, както и стабилност за цялото стъпало. GORE-TEX® мембраната гарантира всесезонен комфорт при различни атмосферни условия.

Забелязахте сигналния цвят на следващия модел, нали?! Той е за атлетите, устремени към победи. Изключително олекотеният модел S/LAB SENSE 7, предлага пълно удовлетворение за сетивата. Най-доброто описание за тези обувки е: Ultra light is Ultra right! Прецизното прилягане и комфортът по време на бягането са гарантирани чрез фирмената endoFIT технология за обгръщане на ходилото, интегрираната стелка и влагоотблъскваща мрежа. Обувките S/LAB SENSE 7 осигуряват оптималния баланс „защита/ усещане на терен”, който е от изключителна важност за атлетите.

Елате и разгледайте всички модели в магазини Sport Box и онлайн на eSport.bg!

Ако зимната планина ви очарова и желаете да покорявате белите склонове, вижте повече за новите ски, хитовите ски обувки и иновационния ски автомат на SALOMON!

emy mollova