Мъжки ски облекла от Spyder

Мъжките ски облекла на Spyder са изключителен избор за пистата. Представяме ви един комплект, който ще ви накара да искате да сложите веднага ските и да излезете от вкъщи. 
За горен слой препоръчваме мембраната Jagged Shell, която дава предимство на свободата на движенията, благодарение на 3-слойната материя с ламинат Spyder's HydroWeb™3.0 с параметри 20К/20К. Има подсилени части против протъркване, интегрирана система за спасяване в лавина Recco и качулка, подходяща за каска.  
За среден слой може да използвате якето Glissade Full Zip Insulator. С олекотената изолация PrimaLoft® Black Eco и благодарение на това, че е направено от рециклирани материали, то е познато на ценителите с отлично съотношение топлина/тегло. Има вентилиращи панели, а материята му е изключително устойчива на прокъсване и изтъркване. 
Панталоните в този комплект са Propulsion и отиват на много якета на Spyder. Техничната конструкция около коляното подпомага взимането на завои, а 2-слойната мембрана е с параметри 20К/30К и е изключително топла, благодарение на изолацията 3M™ Thinsulate™. 
За окончателна подготовка, добавете ръкавиците B.A. Gore-Tex® Ski от мека козя кожа. Те са с изолация PrimaLoft® Gold и дишаща и водоустойчива GORE-TEX® мембрана, а освен това дизайнът им е такъв, че прилепват отлично към ръката. 
Търсете всички мъжки, дамски и детски ски облекла от Spyder в магазините на Sport Box! 
 

Asya Mollova