Детски шапки и ръкавици с весел дизайн

Датската марка Color Kids предлага страхотни аксесоари за зимните забавления на децата ви. Ръкавиците и шапките са шарени и весели, но в същото време високотехнологични и удобни за нахлузване и махане. 
Ръкавиците Kastor са водонепропускливи, с бионично покритие и светлоотразителни елементи. Затварят се изключително лесно - с цип. Отвътре са с пухкава топла подплата , а лентите за пристягане около китката гарантират, че снегът няма да влезе при малките пръстчета, които не са разделени. Налични са в цикламено и черно. 
Kompin моделът е подобен на Kastor като характеристики, но общият вид на ръкавичките е закачлив като малко животинче. Водоустойчивата мембрана, ципът и светлоотразителните елементи са тук, за да гарантират топлина на мъника при игра навън.   
Savoy са ръкавици с пет пръста, които имат същите страхотни параметри като останалите, а в допълнение имат и специална изолация Thinsulate. Ръцете на детето ви ще са защитени максимално при игра в студените дни и в планински условия. 

За да е пълна екипировката на малчугана, предлагаме топли шапки като моделите Kippo и Konja. 
Kippo е вълнена шапка, която ще хареса на всяко дете с веселия си дизайн като глава на мече. Тя е подходяща за приключения, в които детето изследва  безстрашно света наоколо, дори и в мъгливо, студено време. Топла и удобна е, а пухкавата и горна част дава допълнително усещане за уют и я прави предпочитана през зимата. Налична е в синьо и в розово.   
Шапката Konja също ще донесе усмивка на лицата ви, защото на нея е изобразено усмихнато меченце. Налична в лилаво и синьо, тя е практично решение през зимата, благодарение на вътрешното си пухкаво покритие, което пази и ушите. 
Всички зимни аксесоари на Color Kids ще намерите в магазини Sport Box! 
 

Asya Mollova