Gel-Nimbus 19 от Asics - отлична маратонка за асфалт

Един от ключовите модели на Asics, който ще намерите в Sport Box, са гъвкавите маратонки  Gel-Nimbus 19, във варианти за мъже и за дами. Този сезон модификациите им са с още по-усъвършенствата форма и удобство. 

Gel-Nimbus 19 предлага няколко нива на поемане на удара, благодарение на съчетанието от технологии: в средната част на подметката - FluidRide 2.0, в долния слой - FlyteFoam и в горния слой - SpEVA. Комбинацията от еластични подложки подобрява отскока и намалява риска от сцепване в средната част на подметката. Гел системата на ASICS в предната и задна част на обувката е със специален вид силикон, който осигурява оптимално омекотяване при стъпване. 

Моделът се отличава с революционната технология на Asics FlyteFoam™, създаден за оптимално удобство и надеждност при пробега. Слоевете материал с триизмерна щампа осигуряват гъвкава защита на крака, а безшевният дизайн намалява риска от дразнене на кожата при бягане.
Фортът захваща добре крака, осигурява отлична опора и подобрява прилепването на петата. В дамския модел има добавена 3 мм допълнителна височина, които облекчават напрежението при ахилеса.
X-40 Ортолайт стелката вътре е мемори пяна, която осигурява засилено отскачане и гарантирани анти-микробни качества за по-хладна, по-суха и по-здравословна среда.  За финал, олекотената гъвкава DuoSole® подметка осигурява по-добро сцепление.

Търсете в магазини Sport Box! 

Asya Mollova