Новата колекция обувки на Wilson e на линия!

Колекцията на Wilson за 2018 е вече тук, нека ви представим маратонките. 
Сред мъжките флагманът е новата версия на най-техничната маратонка на бранда - Rush Pro 2.5 CC. Тя е със Sensifeel технологията в подметката, което я прави по-удобна от предишните модели без компромиси със стабилността, която е характерна за модела и дава възможност за изключителна скорост при тичане по корта. Duralast подметка за отлично сцепление с настилката, като има и 6 месеца гаранция. 

Дамските маратонки предлагат разнообразие от технологии, цветове и дизайни. Wilson Kaos CC са маратонки за агресивни играчи, които търсят скорост и удобство. Те са леки и гъвкави, подходящи за червена, изкуствена и естествена тревна настилка. И тук имаме Duralast подметка за отлично сцепление. 
Играчите на закрито, които дават приоритет на стабилността на крака, ще я намерят с маратонките Rush Comp. Както и модела Rush Pro, обувката дава опора на предната част на крака, но и омекотява стъпването на цялото ходило при експлозивни отбивания на топката. Гумената подметка Duralast е със специален дизайн за сцепление и стабилност на всякаква повърхност. 
Новата звезда при маратонките на Wilson е моделът Amplifeel. Тази обувка е за играчи, които търсят стабилност, опора и устойчивост в обувките за тренировки. Висока до глезена, благодарение на специалния чорап, тази маратонка определено дава комфорт и стабилност при движение. Устойчивостта на подметката е едно от предимствата на модела, като и тук имаме 6-месечна гаранция. 
Търсете всички модели маратонки от колекция 2018 на Wilson при нас, в Sport Box!

Asya Mollova