Нови модели туристически обувки от Salomon

Дойде моментът да ви представим и новите туристически обувки от колекция Есен-зима 2017 на Salomon!  
X ULTRA 3 MID GTX® BK е наследник на бестселър модел, но сегашната версия е дори още по-ефективна хайкинг обувка. Технологията Descent Control се справя чудесно с трудните маршрути, но се усеща най-вече при предизвикателните стръмни спускания. С тези обувки може да се спускате пъргаво, дори при мокър и хлъзгав терен.

Някъде между това спускане и маратонките за бягане е позициониран моделът X-CHASE MID GTX®. Легендарните удобство и мекота на Salomon, комбинирани с  височина над глезена, го превръщат в лека туристическа обувка, с която да се движите бързо по всяка пътека. При EVASION 2 LTR  технологичните новости са съчетани с традиционните предимства на кожата, така че обувката предлага извънреден комфорт и устойчивост, но остава лека и гъвкава, за да ви дава сигурност по планинските пътеки. Модификацията на същия модел, но с GORE-TEX® и височина над глезена, е EVASION 2 MID LTR GTX® - защитаваща и устойчива. Дизайнът и дава опора на глезена, а агресивната външна подметка показва, че моделът е готов за всякакви приключения при всякакво време. Това я прави идеална обувка за по-дълги или няколкодневни преходи или за туризъм с много багаж. 

При дамските модели, освен версията на X ULTRA MID 3 GTX®, която е наистина бестселър, се отличава и X ULTRA TREK GTX® - лека, скоростна и напълно водоустойчива машина за преходи. Тя превзема пътеките лесно, като ви помага да се движите бързо по твърд и мек терен. Ако за вас спортът се ограничава до туризъм с раница на гръб, то QUEST PRIME GTX®  е дамската обувка, която ще ви донесе победа. Супер лека и разработена за максимално подкрепа и удобство на стъпалото, с нея ще може да стигнете по-бързо и по-надалеч в пълен комфорт. 

Заповядайте да разгледате всички модели в магазини Sport Box! 
 

Asya Mollova