Новият Suunto Spartan Wrist HR е наличен в Спорт Бокс!

Уважаеми клиенти,

Заедно със световната му премиера Spartan Sport Wrist HR беше представен и у нас - в магазини Спорт Бокс и в дилърската мрежа на марката.

suunto_spartan_sport_wrist_hr_black_blue_sakura_870px.png

 

Suunto Spartan Sport Wrist HR комбинира удобството на оптичния пулсомер със здравината на изработка. С лансирането на този модел идва и новата софтуерна версия, която включва интервални тренировки и височина в навигацията.

Най-новият член на Spartan колекцията е корав уред със стилен дизайн и богат набор от спортни функции. В тази версия присъства удобния оптичен пулс сензор от Valencell, лидерът в биометричните сензори от Америка. Последните обновления на Spartan софтуерът донесоха нови подобрения на GPS точността, нова графика за трендът на налягането (за Spartan Ultra), навигация по точки на интерес (POI) и възможността да се следи 30 дневна статистика на активността в часовника. Точността и удобството на постоянно мерене на пулса подобряват данните и както в покой, така и при спортни активности. По този начин Spartan Sport Wrist HR служи за отчитане на активността като следи 24 часа пулса, стъпки, изгорени калории за да взимате правилни решения относно възстановяването, почивката и храненето и разбира се за тренировъчен партньор с богата информация с детайлни графики, дисплеи за специфични спортове и съвместимост с датчици за мощност.

Цената на модела е 980 лева с ДДС и можете да го поръчате онлайн на eSport.bg

С лансирането на новия модел идва и намаление на цените на Spartan Sport и всички модели Ambit3 - вижте новите цени ТУК.

Nikolay Nenov