Еспадрили от La Sportiva за начинаещи и експерти

Зимата е сезонът на катеренето в зала. Затова ви предлагаме широка гама еспадрили La Sportiva. Има избор за всеки - от начинаещи и деца до експерти в този спорт. Нека ви представим някои модели. 
Започваме с висока топка - Katana Laces e вариантът с връзки на известния модел Katana. Предлага същото отлична мултифункционалност, като са добавени някои технологични решения, които я правят още по-добра обувка за катерене на спортни маршрути. Кракът има възможност да диша, а извитата форма на обувката се запазва непроменена при дълга употреба. Обувката прилепва чудесно, защото езикът е от мек, дишащ материал,а  начинът на връзване и затягане е разработен, за да дава оптимална регулация на вътрешното пространство. Подметката Vibram XS Edge олекотява натоварването при стъпване върху малки стъпки.
Stickit е детска обувка за катерене, удобна, прилягаща към крака и лесна за събуване, благодарение на иновативната система за връзване с връзка и велкро лепенка, която дава и възможност за индивидуално затягане около глезена.  Тази обувка дава възможност детето да я носи, докато кракът му израстне до следващ номер, така че животът и е доста дълъг.  

Nytrogym и Oxygym са еспадрили за начинаещи в катеренето на стена. Те са изключително лесни за пране и поддръжка, а материята, до която се докосва кракът е супер дишаща и позволява дълги тренировки. Перфорираната вътрешна микрофибърна повърхност  осигурява структура и гъвкавост на обувката. Доброто прилепване към крака е осигурено от лентата, която изпълнява функция на връзки и позволява кракът да бъде обхванат равномерно за цялостно удобство. В добавка идва и системата за регулиране на вътрешния обем на еспадрилата с велкро. Всичко в тези модели е направено за удобство и хигиена дори при дълги тренировки. Oxygym се предлага и в дамски вариант
Вижте всички модели еспадрили в магазините Sport Box! 

 

Asya Mollova