Луксозни ски облекла от Франция

Новата марка, която предлагаме на любителите на ските, е френската Degre. Технологичните луксозни ски облекла идват от Шамони, Франция, и са по френски закачливи. Материите, цветовете и дизайнът им са категорично градски и лайфстайл, но са съобразени със спортните изисквания. С тях няма да останете незабелязани на пистата и във всеки момент ще изглеждате перфектно за селфи.  
В същото време параметрите им за дишане и водоустойчивост са високи (20К/20К и 10К/15К), имат и основните предпазващи функции, осигурени от новите технологии в спортните облекла -  промазани ципове YKK, запечатани шевове, разтягане в 4 посоки, изолация Primaloft ( най-добрата алтернатива на естествения пух) и други екстри. Всички това е комбирано с атрактивни цветове и забележими едри десени при промазаното яке Toubkal, което ви дава сигурност и защита сред природата. Имате и множество скрити джобове за важните неща, с които не искате да се разделяте, а лицето ви е защитено от пухения ръб на качулката, който можете да махнете при желание.
Ски панталоните Gelas са с много стилен дизайн, като в същото време ви гарантират отлична защита дори при дълги часове на пистата - параметрите им са  20K/20K и се разтягат в 4 посоки.  
Всички продукти на Degre търсете в магазини Sport Box! 

Asya Mollova