Детски зимни дрешки от Дания с Color Kids

Датската марка Color Kids е новото попълнение в марките на Sport Box. Детските дрешки, които тя предлага, са цветни, весели и предпазват мъниците от лошото време без компромисно. 
Това, което отличава Colour Kids в нашите магазини сега са детските софтшел и мембрани, например целият  анорак Kajo с принт на симпатични мечета. Технологията Air- Flo 8000 го прави водонепромокаем, дишащ и пази от вятъра, така че детето ви да може да играе навън часове наред при променливо време. Аноракът е подплатен с мека пухкава материя за отличен комфорт, а на коленцата и на задната част има допълнително подсилване, за да не се нарани малчуганът. Има го в синьо и в розово, за момченца и момиченца, в размер 68-98 см.
Пухенката KING  е ветроустойчива и удобна, като позволява на мъниците да обикалят и да играят и на площадката, и в гората през променливите есенни дни. Няма да го загубите от поглед, защото има светлоотразителни елементи. Налично е в разцветка за момчета и момичета. 


За дъждовния сезон ще помогне цветното яке Tatum, което пази от вятър и дъжд, а шевовете му са запечатани. Качулката му се откача, има светлоотразителни елементи и еластична долна част, която приляга добре към тялото, за да се движи детето свободно. Якето препоръчваме да се комбинира с панталона Boxi, който е специално за дъжд. Той е водо- и ветроустойчив, идеален за детската площадка. На кръста е еластичен и е с тиранти, така че да прилегне добре към тялото и да е лесен за обличане от самото дете. 
За да е завършено облеклото, предлагаме термо ботушките Rumi. Те могат да се носят спокойно до -25°, благодарение на топлата подплата и водоустойчивата си материя. 
Всички детски зимни облекла Colour Kids може да намерите в магазини Sport Box! 

Asya Mollova