Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro е вече при нас!

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro  е спортен часовник с вграден GPS приемник за хора, които спортуват активно. Този ръчен компютър има  3D компас и барометър, които ви гарантират, че винаги сте на планирания маршрут. Здравият сензорен дисплей, 100 м водоустойчивост и оптичен пулсомер от Valencell правят този часовник ваш идеален партньор при тренировка и състезание в бягане, колоездене, плуване и над 80 спорта на открито. 
Цената на Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro е 1075.00 лв. Има го в две разновидности  - Amber и Stealth, различаващи се по цвета. 


Часовникът е създаден за предизвикателства - животът на батерията е 10 часа на пълна мощност (16 часа в икономичен режим) със  засичане на GPS сигнала през 1 секунда, което предоставя добра GPS точност. Цветният дисплей е с с отлична видимост на открито и с 5 физически копчета, за ваше улеснение. Има GPS/GLONASS проследяване и навигация по маршрут с точки на интерес и автоматична следа в реално време на изминатото трасе. Тежи само 73 гр, с размери 46х46х17мм. 
Часовникът следи промените в тялото ви по време на тренировка. Има термометър, измерване на пулса с калории и PTE (peak training effect), както и различни характеристики в режимите за най-популярните спортове. Повече за характеристиките вижте тук и тук.
Можете да следите личните си рекорди и тренировъчното си натоварване - с месечни сборове и дневник за статистика на всеки запис. Има възможност за планиране на тренировъчната програма, има и режим за почивка и възстановяване. С последната актуализация на софтуера, часовникът има вече и аларма за предстояща буря. 
Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro е и забавен, не само практичен - с него може да споделите преживяването си в социалните мрежи или да създадете Suunto клип на вашата активност с 3D карта, основни данни и снимки. 
Часовникът Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro е наличен в магазини Sport Box и онлайн тук и тук!

Asya Mollova