Планинарски облекла от Salomon

Планинарските облекла от новата колекция на Salomon са тук -много технологични и практични, за туризъм и бягане в студено време.  
Сред най-атрактивните при мъжките модели е якето X ALP 3L JACKET, което е направено за движение в планината. Направено от олекотената материя Pertex® Shield, то се отличава с изключителна водоустойчивост и стойности на дишане, но дава усещане за мекота.  Интегрираната Flowtech система за вентилиране осигурява нужното проветрение, без да трябва да сваляте раницата, а MotionFit ви гарантира лесна подвижност при технични изкачвания.
Същата MotionFit  технология за лесна подвижност, в комбинация с разтеглива материя, е ключова за панталоните X ALP HYBRID PANT.  Софтшел материята в горната част е приятна на допир и диша отлично, докато долната част е напълно водоустойчива и прави панталона отличен за есенни и пролетни планински приключения.   
За преди, по време и след активно движение препоръчваме блузата с качулка Pulse Mid Hoodie - тя е удобно и технична, с удобни големи джобове, които могат да ви спестят носенето на раница.


Дамските модели дават богат избор за слоевете на облеклото. С панталоните WAYFARER MOUNTAIN PANT можете да се наслаждавате на туризъм в три от четирите сезона. Двойно тъкан материал, елегантно прилягане към тялото и подсилване със стреч – подготвени сте за технични преходи и катерене. За среден слой може да използвате DRIFTER MID VEST – олекотен двулицев елек, който целогодишно ви пази от вятър и вода. Отдолу може да сложите блузата с качулка и ръкави с дупка за палеца LIGHTNING PRO LS HOODIE. Това е иновативна дрехи, вдъхновена от атлетите в планината – с отлична вентилация точно, където ви трябва, супер лека и с минимално търкане с другите дрехи и тялото.  
За горна дреха препоръчваме лекото LIGHTNING WP JKT W FLUO C – яке, което е подходящо и за бягане. Може да го комбинирате и с клина ELEVATE WARM TIGHT W, създаден точно за студени условия.  Дишаща топлина и удобство, комбинирани със светлоотразителни елементи за нощни пробези.
За дамите, които бягат, препоръчваме блузата AGILE LS TEE  - олекотена, с дълъг ръкав, от 2 материала за по-добро дишане. Тя е с женствена кройка и светлоотразителни елементи от всички страни, което я прави подходяща за тренировки и през нощта, и през всички сезони.   
Всички облекла от колекцията може да разгледате в магазини Sport Box! 

Asya Mollova