Маратонките La Sportiva за зимната планина са тук!

Новата колекция обувки на La Sportiva ще ви подготви както за градски условия в студено време, така и за планина, висока планина, бягане и катерене. Най-интересните модели, които искаме да ви представим при първо запознанство с нея са следните: 
TX3 GTX са многофункционални обувки за бързи разходки из планината от серията Traverse X. Идеални са за смесени планински терени, дори през зимата, благодарение на водоустойчивата и дишаща мембрана Gore-Tex. Всеки детайл е изпипан, така че да осигури лекота, удобство и добро сцепление. Изключително стабилна, устойчива на протриване обувка с подметка MegaGrip Vibram и зона за катерене в предната част. Както и другите модели, които ви представяме, има система против подхлъзване при наклонен, ронлив терен - Impact Brake System. Начинът на връзване позволява пристягане по цялото ходило само с едно придърпване на ластика в задната част.

Tempesta GTX пък е водоустойчивата обувка за зимно бягане, отлична за тренировки във високата планина и за всекидневна употреба.  Функционална, лека и лесна за обуване, тя ви улеснява при бягане по различни терени оффроуд.  
Akyra GTX  също е с  мембрана Gore-Tex и е отличен избор за бегачите през зимата.  Защитава крака ви при ултрадълги бягания и тренировки за тях. Изключително удобна, без шевове и ръбове, пасваща на крака и дишаща обувка.  Гъвкава и следваща движението на крака, благодарение на иновативната технология  MicroLite Skeleton™. Маратонката има антиабразивно покритие, което не е за сметка на теглото, а дизайнът и е повлиян от японското оригами.  С нея бягането е изкуство. 
Повече обувки от колекцията есен-зима на La Sportiva вижте в магазини Sport Box! 

Asya Mollova