Новите ски облекла на Salomon предлагат комфорт и разнообразие!

Уважаеми клиенти,

новата зимна колекция на Salomon ви очаква при нас  - разнообразие от ски и планинарско облекло за дами и господа! 
При ски облеклата за жени се открояват яке и панталон QST Snow - топли, отлично изолиращи тялото от студа, те са подходящи за всякакви зимни спортове и планински бури. Якето безпроблемно може да се носи и в града, а панталонът има система за вентилиране и допълнителна горна част, която го прави най-добрата грейка за дамите на ски. 
Подходящ за всички сезони, суичерът Discovery FZ с вталения си дизайн е чудесен втори слой както под ски яке, така и върху тениска за бягане или туризъм. Допълнете комплекта с шапката Angel Beanie. С атрактивния си омбре дизайн (да, като прическата!), тя ще ви придаде женствен вид дори и на пистата, а вълнената материя и пухкав ръб ще ви топлят без компромисно. В допълнение, удобните ръкавици Force ще предпазят ръцете ви от студа, снега и влагата. 

За господата препоръчвана от нас комбинация е яке  ICECOOL JACKET и панталон CHILLOUT BIB PANT. Независимо дали се спускате и ходите, или просто се возите на лифта, това технологично яке поддържа температурата на тялото постоянна. Изолацията Primaloft® ви топли, а материята, която се разтяга в 4 посоки, ви позволява да се движите свободно. Също така удобен и разтеглив е панталонът. Водоустойчив, с махащи се тиранти и джоб на бедрото, той осигурява комфорт на скиора във всякакви ситуации. За среден слой може да вземете DRIFTER MID JACKET- яке с 2 лица, което ви дава различен вид и различна топлина, в зависимост от коя страна го използвате. Гладката повърхност ви осигурява максимум топлина и защита от вятър, а ако обърнете навън лицето със стреч материя, имате по-градски вид и якето ще е по-пропускливо за вятър и проветриво. 
Цялото разнообразие от ски облекла на Salomon може да разгледате в магазини Sport Box! Също и ски оборудване от марката! 

Asya Mollova