Ски екипировката на Salomon е вече при нас!

Ски сезонът чука на вратата и ние в SportBox сме подготвени да ви предложим най-добрата екипировка от Salomon! Новата колекция е тук, а ето някои от отличниците в нея. 

Леки и много мощни, X-MAX X12 са прецизни пистови ски, с двоен титаниев ламинат и подсилени с карбон, така че да оставяте дълбоки следи по пистата.  Благодарение на тяхнамаляват вибрациите при движение, адаптираст се по-добре към терена и осигуряват максимален контакт със снега. 

Обувките X PRO 110 тежат по-малко от 2 кг и използват кора модел Twinframe 2 с полиамидна основа за отлична гъвкавост и лесно връщане в нормално положение при  бързите завои в планината. Обувката е сравнително твърда, но с помощта на специалните материали, разработени от Salomon, и технологията 360° Custom Shell, тя обхваща плътно целия крак, без да пристяга и комбинира отличен контрол и удобство.

.

За да карате без ограничения ще ви помогне и каската Quest Access - тя осигурява изключително добра вентилация и защита. Системата на Salomon Custom Dial гарантира, че каската ще прилегне на всяка глава. Заедно с маската X-MAX, чиято плака е фотохроматична, ще имате перфектната комбинация, с която да изкарате дълги часове на пистата. Тази маска ви спасява от промените в светлината в неподходящ момент като сама потъмнява или се изсветлява. В същото време ви дава и уникално широко зрително поле във всички посоки

Цялата нова ски екипировка и ски облекла на Salomon ще намерите в магазини Sport Box! Очакваме ви! 

Asya Mollova